BURSA / GÜRSU - Gürsu Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Gürsu yıldız kız 2.küme futsal 4.sü ve  Gürsu küçük erkekler 2.küme futsal 1. si  olmuştur. Emeği geçen başta Onur Korkmaz  ve  Öznur Öznütepe olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi kapsamında 3. modül çevre konulu kitap okuma etkinliğinde projeden sorumlu 5/YDA  sınıfı öğrencilerimiz ara tatilde ve okulda 2 aylık bir süreçte Susuz Çağın Çocukları isimli kitabı okudular.Ayrıca öğrencilerimiz okudukları kitapla ilgili çıkardıkları sonuçları özetleyerek ve resmederek sundular.

Mrt

Kodlama haftası etkinliklerinde  okulumuz mükemmellik sertifikası almıştır.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası kapsamında okulumuzda yapılan tahliye tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Çedes projesi kapsamında   Görsel Sanatlar öğretmeni Mürşide Karabulut ve öğrencilerinin Filistin e destek sergisi.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öncelikle etkileşimli kitap okuma etkinliğimiz için okunacak kitapları seçtik ve uygulanacak etkinlikleri planladık.

Velileri sınıfımıza davet ederek etkileşimli kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Ardından kitapta geçen bilinmeyen kelimeleri tespit ederek panomuzda sergiledik. Etkinliğin devamında ise önceden hazırlamış olduğum, kitapta geçen materyalleri çocuklar büyüteçleriyle incelediler. Böylece bilinmeyen kelimeleri sadece panomuzda sergilemekle kalmadık, gerçek materyaller olarak inceleme fırsatı bulduk.

Son olarak bahçe etkinliğine çıkılarak çocuklar büyüteçleriyle doğayı keşfetme fırsatı buldular. Veliler etkileşimli kitap okuma etkinliğinde gözlemci olarak katılırken bahçe etkinliğimizde çocuklarla beraber etkinliğe katılım sağlamış oldular.

Proje kapsamında etkileşimli kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi ve ardından etkinliğimiz yapıldı.

Etkinliklerimizde geçen bilinmeyen kelimeler panomuzu oluşturduk